POTVRZENO! Libor Bouček má nový a lukrativní flek!

Libor Bouček a jeho pes 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. ledna 2020 17:52

Libor Bouček minulý týden zaskočil fanoušky a především posluchače oznámením, že končí v rádiu. Každému bylo jasné, že k tomu má dobrý důvod. Oblíbený moderátor má nový a lukrativní flek.

Je to potvrzeno! Jak už vás stars24.cz informoval, moderátor Libor Bouček po konci v rádiu posílí tým nově vznikající zpravodajské televize CNN Prima News. Od dubna tam bude moderovat a připravovat ranní vysílací blok

„Jsem přesvědčen, že Libor Bouček bude významnou posilou týmu CNN Prima News. Jeho nadšení pro kvalitní zpravodajství v kombinaci s obrovskou televizní zkušeností mě přesvědčilo, že je ideálním kandidátem,“ řekl webu blesk.cz generální ředitel Primy Marek Singer. 

Populární moderátor strávil předchozích 15 let v rádiu. „Absolutně svobodná a bezstarostná práce, na jejímž konci byli ti nejlepší posluchači. Byl to nespočet silnejch okamžiků, smíchu, trochy slz, pořádnej objem emocí. Vám, co jste mě za těch 15 let aspoň jednou poslouchali, chci ze srdce poděkovat. Takže děkuju - a těším se, že se najdeme!“ loučil se s posluchači.

Do nové práci už se moc těší. „Přijmout nabídku vytvářet ranní vysílání CNN Prima News a provázet jím je pravděpodobně největší výzvou mé kariéry. Chci zúročit svoji téměř dvacetiletou praxi jak v rádiích, tak i v nejrůznějších televizních pořadech,“ svěřil se Bouček.

Témata: Libor Bouček