Ivana Gottová: Rok stará slova vás chytnou za srdce!

Karel Gott s ženou Ivanou 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. ledna 2020 15:40 | Aktualizováno: 15. ledna 2020 0:45

Před rokem nikdo netušil, že čas Karla Gotta mezi námi se chýlí ke konci. Už ale existovaly první náznaky, že se děje něco zvláštního. Kupříkladu tato slova na adresu Ivany Gottové, která vás bezpochyby chytnou za srdce.

Neuvěřitelný počet zhlédnutí už má videoklip k poslednímu hitu Karla Gotta (†80) Srdce nehasnou. Příběh jeho úspěchu se začal psát zhruba před rokem. Podle všech aktérů, mezi které patřil třeba i autor písně Richard Krajčo, sehrála naprosto klíčovou roli Ivana Gottová.

Psal se leden 2019, když frontman kapely Kryštof na facebooku potvrdil, že skladbu, o které tehdy vědělo jen pár lidí, napsal. „Když mě kolem Vánoc oslovili Karel a Ivana Gottovi, zda bych nezkusil napsat duet pro Mistra a jeho dceru Charlotte, měl jsem velké dilema,“ přiznal tehdy na sociální síti.

Podle svých slov se této velké výzvy bál. „Chtěli píseň, kterou si zazpívají spolu a který navždy zůstane jejich rodinným ‚klenotem‛. Nikdy jsem pro nikoho nic neskládal, ani jsem nevěděl, jestli to dokážu. Ale asi o dva později mě ve čtyři ráno probudil verš ‚Někdy se ví, co Bůh chystá‛,“ prozradil tenkrát.

Posluchači se výsledku dočkali v květnu, což ale vůbec nebylo jisté. „A velký dík patří Ivaně Gottové za vše. Bez jejího přístupu a starostlivosti by to snad ani nebylo možné v takovém časovém horizontu zvládnout. Velký obdiv od nás z domu,“ děkoval Krajčo.

Témata: Ivana Gottová Richard Krajčo Karel Gott Charlotte Gottová