Agáta Prachařová to schytala: Když jde o tohle, NEMÁ PŘÍTELE!

Agáta Prachařová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. ledna 2020 14:24

Po rozchodu s manželem si sice našla nového přítele, ale když jde o váhu, tak Agáta Prachařová nikoho takového nezná. Zatímco je v Thajsku, fanoušci opět upozorňují na její nezdravý životní styl. Co si na ní našli tentokrát?

Jak už vás stars24.cz informoval, Agáta Prachařová si s novým přítelem Zdeňkem vyrazila na první společnou dovolenou do Thajska. Zatím si jí evidentně užívá, ale úsměv jí možná zhořkne, až zjistí, co se děje doma v Česku.

Většina lidí to sice v době volna nedělá, ale modelka a moderátorka si nemohla pomoct. V rámci reklamní spolupráce s nejmenovanou firmou propaguje na instagramu novou váhu. Zatímco spousta žen obdivuje, jakou linii si po dvou dětech drží, najdou se i osoby jiného názoru, které to Agátě pořádně vytmavily v komentářích.

„Agátko, už máte anorexii. To dělá moje sestra, bere si váhu všude na dovolenou. Jste ukázkový příklad anorexie, bulimie. I zvyky máte stejné, jako všechny typické anorektičky a bulimičky,“ napsala jí uživatelka Aneta, která působila dojmem, že o problematice něco ví. Navíc se snažila používat argumenty, kterým by Prachařová mohla naslouchat.

„Musíte z toho kruhu, kdy vás baví hubnout, ven. Už by jste měla mít rozum při dvou dětech. A pozor… Pokud to malá uvidí u vás, ponese si to dál do života,“ vzkázala fanynka, které bylo hned jasné, že se schyluje k banu. „Bloknete mě, to víme všichni, ale nemůžu se dívat, jak se ničíte,“ posteskla si.

Témata: Agáta Hanychová