Dominika Gottová si stojí za svým! Opravdu by měl táta radost?

Karel Gott s dcerami 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. ledna 2020 13:13

Dominika Gottová má po návratu domů utkvělou představu, že svým nynějším jednáním dělá zesnulému tatínkovi radost. Jak k tomuto názoru dospěla? Nejstarší dcera legendárního zpěváka to vysvětluje především jednou věcí.

Dominika Gottová se vrátila z Finska do Česka mimo jiné proto, že si to přál její tatínek Karel Gott (†80), kterému se od jistého času moc nezdál ani její manžel Timo. Zpěvákova nejstarší dcera si v rodné vlasti brzy našla práci barmanky a je přesvědčená, že by jí otec pochválil.

„Jak už jsem říkala, jsem v Česku ráda, a hlavně: Mám práci! Táta by měl ze mě radost,“ řekla webu ahaonline.cz. Její zaměstnání je každopádně velice náročné, a to především z časového hlediska. Dominika totiž nebydlí v hlavním městě a do Prahy za prací dojíždí.

Podle svých slov musí vstávat v šest hodin, přičemž směna jí začíná od devíti ráno. Cestuje hromadnou dopravou. „Nevadí mi cestování s lidmi. Někteří mě vůbec neregistrují, jiní se na mě usmívají a zdraví mě. Hlavně tedy ženy,“ prozradila Gottová.

Večerní cesta domů už ale dokáže být pořádně dobrodružná. Do Mníšku pod Brdy totiž přijíždí až po desáté hodině. „No a já pak musím zase patnáct minut pěšky k domku. A to jdu úplnou tmou. Jednou mi přímo před očima přeběhl kanec a to jsem se fakt lekla,“ přiznala.

Témata: Dominika Gottová