Lucie Vondráčková přišla o parťáka: Dopadl opravdu špatně!

Lucie Vondráčková 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. ledna 2020 10:41 | Aktualizováno: 15. ledna 2020 8:54

Lucie Vondráčková se v těchto dnech vyrovnává s nečekanou ztrátou. Jeden z jejích nejbližších spolupracovníků, který se podílel na vystoupeních, si přivodil vážné zranění. Co přesně se stalo?

Parťákem Lucie Vondráčkové je v posledních týdnech především zpěvák Julián Záhorovský, který pro ně napsal úspěšný duet Umřu s tebou. O jiného důležitého člověka, který se pohybuje spíš v zákulisí, ovšem v těchto dnech přišla.

Jak uvádí server super.cz, vážně se zranil muzikant a její manažer Dan Dobiáš, který má v popisu práce vozit dvojnásobnou maminku na vystoupení a další akce. Lucie sice sama řidičák má, ale moc neřídí. Vzhledem k úrazu spolupracovníka se bude nejspíš muset poohlédnout po někom jiném.

Co se vlastně přihodilo? „Letošní lyžařská sezóna pro mě skončila kvůli šikovnému snowboardistovi, který mi včera zařídil 50 metrů let vzduchem, když si nevšiml, že před ním jedu. Vlastně jsem měl štěstí, odnesla to jen obě kolena, vazy, třísla a meniskus,“ prozradil.

„V první chvíli jsem myslel, že to mám za sebou. Budu se šest týdnů asi trochu nudit, tak kdo by chtěl zajít na návštěvu a panáka, jste vítáni. A vzkaz: Vy, co to neumíte, prosím, nelezte na profi sjezdovky a naučte se to někde, kde nikoho neohrožujete,“ vzkázal Dobiáš.

Témata: Lucie Vondráčková