Víťa Starý z Mandrage bude mít mentora? Kocián z Luneticu poslal vzkaz!

Skupina Mandrage ukončovala své 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. ledna 2020 8:52 | Aktualizováno: 15. ledna 2020 15:15

Kapela Mandrage oznámila před časem plánované ukončení činnosti kvůli osobním problémům zpěváka Víti Starého. V boji s démony se ho rozhodl svérázně podpořit Martin Kocián z kapely Lunetic, který je sám poměrně problémovou osobou.

Kapela Mandrage fanoušky svým vánočním oznámením nepotěšila. Nadcházející turné bude přinejmenším na nějakou dobu posledním. Za nečekaným rozhodnutím stojí fakt, že si jeden ze členů prochází těžším obdobím.

Frontman Víťa Starý bude podle ostatních členů kapely potřebovat čas a pomoc. Oni sami mu slíbili, že ho neopustí a udělají vše pro to, aby mu bylo lépe. „Protože kapelní život zdravé životosprávě dvakrát neprospívá, rozhodli jsme se s koncem února pozastavit činnost kapely Mandrage do té doby, než se dá Víťa zase do kupy,“ vzkázali.

V médiích se nejčastěji spekuluje o závislosti na návykových látkách, čehož se podle serveru blesk.cz chytil někdejší člen chlapecké kapely Lunetic Martin Kocián, o jehož problémech s drogami ví snad celé Česko. Co talentovanému zpěvákovi vzkázal?

„Dám pět rad Víťovi Starýmu z Mandrage, jak vypadat dobře, když fetuješ. Nebo chceš přestat?“ vzkázal provokativně na sociální síti. Sám Kocián byl loni z vlastní hudební formace vyhozen, tvrdil ale, že jeho sklon k drogám za tím nebyl.

Témata: skupina Mandrage Martin Kocián