Anička Slováčková v šoku: Tohle nešlo načasovat hůř!

Anna Slováčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. ledna 2020 8:24 | Aktualizováno: 14. ledna 2020 20:55

Anička Slováčková v současné choulostivé situaci potřebuje mít někoho, o koho se může opřít. Může se spoléhat na rodiče? Dáda Patrasová a Felix Slováček se v nejméně vhodnou chvíli hádají.

Anička Slováčková od závěru minulého roku statečně bojuje s rakovinou prsu, kterou jí diagnostikovali lékaři. Počínaje lednem nastoupila druhou fázi léčby, kdy na každý týden připadá jedna chemoterapie.

Odhodlání jí dodávají především dvě věci – práce a rodina. Naposledy se podařilo obojí skloubit, když si v Pardubicích zazpívala se svým bratrem Felixem Slováčkem mladším. Naopak o oba rodiče se nemůže vždy opřít. Proslýchá se, že její maminka Dáda Patrasová manželovi něco vyčítá.

„Dáda je samozřejmě jako milující matka absolutně zoufalá. Je logické, že má o svou nemocnou holčičku obrovský strach. Kromě toho je ale strašně rozzlobená na Felixe, kterého viní z toho, že právě on to ‚naprášil‘ spřátelenému novináři. Dádě strašně vadí, že takové intimní soukromé záležitosti manžel pouští ven,“ řekl dobrý kamarád Patrasové dle webu ahaonline.cz.

Není pochyb o tom, že momentálně by Aničce nejvíce prospělo, kdyby se rodiče alespoň pro tentokrát ocitli na stejné lodi a vyřizování účtů si nechali na později.

Témata: Anna Slováčková Felix Slováček Dagmar Patrasová