Jaromír Jágr zase všechny udivil: Nad tím zůstává rozum stát!

Jaromír Jágr 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. ledna 2020 15:40

Jaromír Jágr oslaví za pár týdnů 48. narozeniny a fanoušci se diví dvěma věcem. V tomto věku stále nemá životní partnerku, zároveň ale udivuje, že na ledě stále přinejmenším drží krok s o mnoho let mladšími hokejisty. Co převážilo tentokrát?

Poslední týdny byly pro Jaromíra Jágra nepříjemné. Řešil se především jeho osobní život, případně názory na budoucnost hokeje, nikoliv však jeho výkony na ledě. Zranění mu totiž bránilo v tom, aby nazul brusle a naskočil do utkání. O uplynulém víkendu se však vrátil do boje a zase jednou všechny překvapil.

Měsíc před 48. narozeninami nasbíral v extraligovém utkání proti Spartě čtyři kanadské body za dva góly a dvě nahrávky. Nad tím zůstává rozum stát, jelikož byl na ledě suverénně nejstarší a většině spoluhráčů i protihráčů by mohl být otcem. Pravdou ovšem je, že legendární hokejista zatím dítě, kterému by svůj um mohl předat nemá.

Jágr přitom svůj fenomenální comeback nepřeceňoval. „Já to tam odchodil. Já ‚jen chodím‛ v zápasech posledních deset let. Potřebovali jsme jen doplnit sestavu, jinak bych hrát nešel,“ řekl serveru idnes.cz.

Fanoušci teď netrpělivě čekají, jak to bude vypadat, až bude zcela fit, což podle svých slov zatím není. „Profesor Kolář mě upozorňoval, že to bude bolet. Je tam jizva. Zahojená, takže to je jen v hlavě. Zvyknout si na bolest a třísla posílit,“ dodal olympijský vítěz.

Témata: Jaromír Jágr