Monika Absolonová musela na operaci

Monika Absolonová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. ledna 2020 14:24 | Aktualizováno: 13. ledna 2020 21:11

Celebrity nemají ve zvyku otevřeně mluvit o operačních zákrocích, které se týkají jejich vizáže, Monice Absolonové to problém nedělá. Oblíbená zpěvačka přiznala, jaká část těla se jí nelíbila.

Dnes a denně obdivují lidé krásu dvojnásobné maminky Moniky Absolonové, i když posluchači Českého rozhlasu logicky takovou možnost neměli. Ona jim ale něco zajímavého o svém vzhledu prozradila v pořadu Blízká setkání, který moderovala její neméně krásná kamarádka Tereza Kostková.

Sympatická zpěvačka ve vysílání přiznala, že se nechala zkrášlit, avšak v úplně jiných partiích, než které jsou většinou terčem zájmu. Monice totiž operovali nos, a to hned několikrát. „Měla jsem ho hnusný a na plastiku šla v sedmnácti letech,“ přiznala podle webu dvojka.rozhlas.cz.

Proč nestačilo jít pod kudlu jen jednou? „Vybrala jsem si všechna rizika. Museli mě operovat několikrát. Nakonec se to podařilo až panu doktoru Pomahačovi v Bostonu,“ připomněla slavného českého plastického chirurga, který vedl tým provádějící první úplnou transplantaci obličeje v USA.

Po zákroku renomovaného odborníka už je všechno tak, jak má být. Moniku Absolonovou je navíc potřeba pochválit za odvahu, že něco takového přiznala. Zdaleka ne každý je toho schopen.

Témata: Monika Absolonová