Dominika Gottová: PRAVDA o milostném životě po návratu do Česka!

Karel Gott s dcerami a manželkou Ivanou 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. ledna 2020 13:13 | Aktualizováno: 15. ledna 2020 0:46

Dominika Gottová před časem opustila manžela Tima a vrátila se do Česka, kde začala novou životní kapitolu. Nějakého nápadníka jsme ovšem zatím po jejím boku neviděli. Jak to teď má dcera Karla Gotta s muži?

Její tatínek Karel Gott (†80) byl vášnivý milovník, důkazem toho je sama Dominika Gottová. Mistr ji zplodil během romantického úletu s její maminkou, baletkou Antonií Zacpalovou. Nejstarší dcera legendárního zpěváka byla dlouhá léta věrná svému manželovi Timovi, což se jí nakonec vymstilo. Koncem loňského roku ho opustila i kvůli nevěře.

Jak vypadá její milostný život po návratu do Česka? Gottová má zatím jiné priority, např. práci či hledání vlastního bydlení. „Momentálně řeším rozvod a opravdu nemám chuť jít do jiného vztahu!“ řekla narovinu serveru ahaonline.cz.

Jenže není vyloučeno, že se to dřív nebo později nemůže změnit, což ve svých slovech naznačuje i sama Dominika. „Do budoucna ho nevylučuji, ale teď se chci plně soustředit na práci a na to, abych si urovnala život,“ vysvětlila.

Ostatně v práci barmanky momentálně stráví většinu času, a tak ani na nic jiného není čas. „Moje směny začínají v devět ráno a končím v osm večer. To ale znamená, že musím vstávat v šest hodin. Všechno je na mně, kolegyně pak objednávky roznáší,“ popsala Slavíkova dcera.

Témata: Dominika Gottová