Libor Bouček: Po konci v rádiu chystá další překvapení!

Libor Bouček 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. ledna 2020 11:55

Libor Bouček před pár dny nadobro skončil v rádiu, kde působil uplynulých 15 let. Samozřejmě se hned začalo řešit, kam povedou jeho další kroky. Populární moderátor chystá podle dostupných informací další překvapení.

Libor Bouček minulý týden nemile překvapil posluchače, když prostřednictvím profilu na sociální síti oznámil, že po 15 letech končí v rádiu. Lidem ale rovnou vzkazoval, že se těší, až se společně opět najdou, čímž jasně naznačil, že odchod do důchodu v 39 letech rozhodně nechystá. I když vyděláno by na něj možná měl…

Zákulisní informace naznačují, že oblíbený moderátor chystá pro fanoušky další zajímavé překvapení, ačkoliv tentokrát není svým pánem. Velkou novinku chce oznámit sám jeho nový zaměstnavatel, o kterém je prý už nějaký čas rozhodnuto.

Podle informací serveru expres.cz odchází Bouček z rádia do televize, konkrétně se má stát tváří zpravodajského kanálu CNN Prima News, který má začít vysílat letos na jaře. To by znamenalo, že se vydá do tak trochu neprobádaných vod.

Na televizních obrazovkách se totiž doposud objevoval především v zábavných programech. Momentálně moderuje např. vědomostní soutěž Máme rádi Česko pro Primu nebo fotbalové přenosy Ligy mistrů pro O2 TV.

Témata: Libor Bouček