Karel Šíp prozradil: Karel Gott měl DALŠÍ TAJEMSTVÍ! Tohohle se bál!

Karel Gott 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

13. ledna 2020 10:48 | Aktualizováno: 14. ledna 2020 18:42

Karel Gott se v šoubyznysu pohyboval více než půl století. Přesto se jedné věci pokaždé bál. Prozradil to moderátor Karel Šíp.

Karel Šíp má za sebou šestistý díl oblíbení talk show Všechnopárty. České televizi přiznal, že dopředu nevěděl, jak dlouho bude tento pořad točit. Baví ho ale, že nikdy dopředu neví, kam se rozhovor stočí.

"Je to improvizace, opravdu," uvedl s tím, že nemá k dispozici žádné papíry ani se s hosty dopředu nijak nepřipravuje. "Jde mi o to, abychom se nejen já, ale především diváci z plus minus patnáctiminutového rozhovoru něco o tom člověku dozvěděli, protože mockrát přicházejí lidé z oborů, o nichž nemám nejmenší ponětí," řekl Šíp.

"Herci, zpěváci, to je trošku jiná kategorie, televizní diváci je znají, ale když přijde neurochirurg nebo vědec… Nejsem žádný novinář, kladu naivní otázky, hlavně srozumitelné, aby divák, když uvidí hosta, kterého nezná, neodešel, ale aby si říkal: Něco se dozvíme, a možná i zábavnou formou," dodal.

Přesto existuje jedna výjimka. Host, u kterého je potřeba se dopředu připravit. A tou je Karel Gott! Ten měl totiž pokaždé strach, že se diváci nebudou bavit.

"Nikdy neodmítl pozvání, ale vždycky se bál, že nebude legrace, přitom měl legraci strašně rád. V pondělí jsme natáčeli a já se v neděli odpoledne vypravil na Bertramku, tam jsme dvě hodiny klábosili a on pak říkal: Na co z toho se budeš ptát? A já řekl: Nevím, tak něco. – Aspoň jednu věc, prosím tě, ať se zasmějou. To byl jediná výjimka, s kým jsem se připravoval," přiznal Šíp.

Dodal, že si v pořadu sám na nic nehraje. je pro něj důležité, aby nic nepředstíral. "Nehrál všeználka, nehrál skromného ani suveréna. Prostě být za sebe. Jak se ptám, jak se prezentuju, takový v podstatě jsem, nic nehraju, a možná že právě to lidé poznají a je jim to nějak sympatický," svěřil se moderátor.

Témata: Karel Gott Karel Šíp