Jiřina Bohdalová má práce až nad hlavu: Tohle je důvod!

Jiřina Bohdalová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. ledna 2020 11:16

Jiřina Bohdalová momentálně neví, kam dřív skočit, má totiž spoustu práce, kterou je potřeba už za pár týdnů zúročit na jevišti. Legendární herečka se připravuje na představení, které už měla být dávno v běhu.

Po krátkém vánočním odpočinku se Jiřina Bohdalová vrací do práce, které má až nad hlavu. Už měsíc měla v Divadle Na Jezerce hrát představení Gin Game s kolegou Milanem Kňažkem, kvůli nepřízni osudu ale teprve tento týden proběhnou veřejné generálky. Co to způsobilo?

„Děly se všechny ty smutné věci jako úmrtí Gotta a Chramostové,“ připomněl slovenský herec podle webu ahaonline.cz. Legendární herečku obě úmrtí velice zasáhla, zvlášť ke Slavíkovi měla dlouhá léta velice blízko. Do toho všeho navíc přišly zdravotní problémy.

Jak vás stars24.cz v listopadu informoval, Bohdalová skončila kvůli náhlým střevním potížím na několik dní v nemocnici. Krátce předtím navíc přechodila náběh na zápal plic, aby se mohla zúčastnit posledního rozloučení s Mistrem.

Teď už je hvězda stříbrného plátna zcela fit a všechny síly napíná směrem k únorové premiéře dlouho očekávaného představení. S Kňažkem je ale čeká ještě spousta práce. „Rozhodně máme co dělat,“ prohlásil slovenský herec.

Témata: Jiřina Bohdalová Milan Kňažko