Prachař po konci s Agátou nelení: Denisu představil rodině!

Jakub Prachař trávil Vánoce s rodinou 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. ledna 2020 10:40

Jakub Prachař si po rozchodu s manželkou Agátou rychle pustil do života jinou ženu, modelku Denisu Dvořákovou. Herec a moderátor nijak nelení a novou partnerku už ukázal rodině. Jak zvládla křest ohněm?

Jakub Prachař si z rozpadu manželství s matkou své dcery Agátou Prachařovou velkou hlavu nedělal. Poměrně brzy se ukázalo, že si za ní našel náhradu, topmodelku Denisu Dvořákovou. Jak se ukazuje, nijak nezahálí ani s procesem aklimatizace nové partnerky v rodině.

Prozradila to na něj mladší sestra Mariana Prachařová, která s dvojicí lyžovala v Krkonoších. „Tři dny jsem byla letos v Peci i za bráchou, střídala jsem tam tátu, který musel do práce,“ popsala webu super.cz. Krásku po boku bratra nemohla přehlédnout.

„Už jsme se poznaly a padly jsme si do noty,“ neskrývá nic talentovaná herečka a zpěvačka, podle které ani není problém v tom, že Denisa profesně do rodiny nezapadá. „Když si lidi rozumějí, je úplně jedno, co dělají,“ konstatuje.

Nyní má ale Jakub podle všeho jiné starosti. Agáta ho tu nechala napospas s dcerou Miou, se slovy, že děti mají i tatínky, totiž odcestovala s novým přítelem Zdeňkem na exotickou dovolenou do Thajska.

Témata: Jakub Prachař Denisa Dvořáková (modelka) Mari Prachařová