Tajná zbraň Meghan ODHALENA: Na tohle svět čekal!

Meghan Markle, princ Harry a Archie 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. ledna 2020 10:03

Vévodkyně Meghan chce během jednání o své a Harryho roli v královské rodině použít tajnou zbraň, která souvisí s její televizní minulostí. Jak se bude královna Alžběta tvářit na informace, které unikly ze zákulisí?

Jak vás stars24.cz informoval, dnes se má na sídle v Sandringhamu v hrabství Norfolk uskutečnit klíčové jednání o budoucnosti prince Harryho a jeho ženy Meghan v rámci britské královské rodiny. Američanka je v Kanadě, a tak se podle zákulisních informací připojí telefonicky. A v záloze má mít tajnou zbraň, kterou se nebojí použít.

Podle serveru thesun.co.uk chce vévodkyně využít svých kontaktů v šoubyznysu. Královnu chce dostat pod tlak výhrůžkou, že médiím prozradí svou vlastní verzi příběhu. „Lidé od Harryho a Meghan se snaží spojit se všemi velkými americkými televizemi, aby zjistili, jaké jsou možnosti rozhovoru,“ řekl webu zdroj z královské rodiny.

Harry a Meghan to mohou použít v rámci vyjednávací taktiky. „Členové královské rodiny si rozhodně nepřejí, aby se špinavé prádlo pralo na veřejnosti. Možná dostanou víc peněz, když budou souhlasit s mlčenlivostí,“ vysvětlil zasvěcenec.

Dostupné informace hovoří o tom, že PR tým vévodkyně je v kontaktu s televizními stanicemi ABC, NBC a CBS, ale i se slavnou talk show moderátorkou Oprah Winfreyovou, která byla mezi hosty předloňské pompézní svatby.

Témata: Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)