Ivana Gottová rázně uťala spekulace: TAKHLE ŽIJEME!

Ivana Gottová 9

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. ledna 2020 8:25 | Aktualizováno: 15. ledna 2020 9:46

O životě Ivany Gottové po smrti Karla Gotta kolovala řada spekulací, mezi nimiž figurovaly i plány na údajné stěhování do zahraničí. Slavíkova rodina však podává důkazy o tom, že je všechno úplně jinak.

Po smrti Karla Gotta (†80) byla legendární vila na Bertramce prakticky neobyvatelná, jelikož byla neustále v obležení truchlících fanoušků Mistra. Média ihned zaplavily nejrůznější spekulace o tom, jak se Ivana Gottová s dcerami raději odstěhuje do zahraničí. Od té doby uplynuly tři měsíce a začíná být jasno.

Rozhodujícím faktorem v celé věci bylo bezpochyby prosincové odhalení hrobu Slavíka na pražských Malvazinkách, které ulevilo vile. Slavný dům už několik týdnů není pietním místem, kam lidé přicházejí zapalovat svíčky.

Blízkost místa posledního odpočinku od Bertramky navíc jasně naznačila, že se vdova nikam nechystá. Naopak chce být i s dětmi zesnulému manželovi nablízku. Podle serveru extra.cz zůstává Ivana Gottová dál na Bertramce a všechny spekulace se ukázaly jako mylné.

Manželka legendárního zpěváka se spolu se správou hřbitova vzorně stará o hrob i odkaz svého manžela. Podle zákulisních informací plánuje ještě letos koncertní poctu Gottovi v pražské O2 aréně, kterou Mistr během svého života několikrát vyprodal.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott