Berenika Kohoutová: JE TO TADY!

Berenika Kohoutová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. ledna 2020 20:22 | Aktualizováno: 13. ledna 2020 4:50

Nastávající maminka Berenika Kohoutová už pomalu vyhlíží narození svého prvního potomka, fanouškům teď dokonce prozradila některé detaily blížícího se porodu. Zato kamarádkám vyčetla, co všechno jí momentálně říkají.

V září Berenika Kohoutová v talk show přiznala, že je těhotná a čeká prvního potomka, je tedy jasné, že porod se pomalinku blíží. Ostatně dvě další nastávající maminky, se kterými fotila pro jeden tuzemský časopis, už jsou s dítětem nějaký čas doma. I ona už částečně ví, jak bude velký den probíhat.

„Budu mít úžasnou porodní asistentku i dulu. Myslím, že je to velmi důležité. Navíc jsem prošla i předporodním kurzem. Rodit budu v Neratovicích,“ prozradila na sociální síti fanouškům.

Zatím si ale herečka a zpěvačka může nadále stěžovat na to, co jí během těhotenství říkají kamarádky. Nasbírala toho už poměrně dost. „Dyť ty nemáš vůbec žádný břicho! Ty máš ale obrovský břicho! Nojo, to si myslíš teď, že si nedáš epidural! Haha, neboj, já byla v těhotenství taky úplně neschopná!“ uvedla namátkou na instagramu.

„Slibuju tady před svýmafolouverama, že to nikdy neřeknu žádný svý těhotný kámošce. Budu se jen usmívat, kejvat a na všechno budu řikat “to bude dobrý”. Slibuju!“ vzkázala Kohoutová s humorem.

Témata: Berenika Kohoutová