Patricie Solaříková upozorňuje fanoušky i právníky: PODVOD!

Patricie Solaříková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. ledna 2020 16:46

Patricie Solaříková řeší hned po pár dnech nového roku první velkou nepříjemnost. I díky fanouškům zjistila, že se stala obětí podvodu. Někdo totiž propaguje své produkty jejím jménem, aniž by k tomu měl povolení.

Televizní diváci si ještě pamatují, když měla Patricie Solaříková v seriálu Ulice o nějaký ten kilogram více, než má nyní. Lidem se její proměna líbí, a tak není divu, že se stala obětí podvodníků, kteří chtěli propagovat prostředky na hubnutí.

Populární herečka už fanoušky na celou záležitost upozornila na sociální síti. Evidentně ji nastalá situace pořádně rozčílila. „Chodí mi od vás strašně moc dotazů ohledně reklamy na kapky na hubnutí!“ začala nová posila seriálu Modrý kód.

„Chci vám všem říct, že jsem nikdy žádný produkty na hubnutí nebrala a už vůbec jsem nedala svolení k užívání mých fotek a mého jméno v souvislosti s kapkami na hubnutí! Je to podvod! Nevěřte tomu!“ vzkázala lidem. 

Solaříková už se obrátila na příslušné úřady, se kterými řeší, kdo ji zneužil. „Už je to v rukou právníků a celou záležitost řeší policie! Jedná se o sprostý zneužití mojí osoby na klamavou reklamu,“ dodala.

Témata: Patricie Solaříková