Ivana Gottová dosáhla svého? Takhle teď vypadá Mistrův hrob!

Hrob Karla Gotta 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. ledna 2020 13:29 | Aktualizováno: 13. ledna 2020 20:26

Ivana Gottová se stará o hrob zesnulého manžela Karla Gotta, který v uplynulých dnech a týdnech zaplavily svíčky a další předměty od fanoušků. Pietní místo už nechala několikrát upravit. Jak vypadá nyní?

Už pár týdnů mají fanoušci možnost dorazit k hrobu Karla Gotta (†80) na pražských Malvazinkách. Zatímco obyčejným lidem to udělalo radost, vdově Ivaně Gottové či hřbitovní správě to naopak přidělalo starosti.

Mistrovi příznivci totiž zaplavili místo posledního odpočinku i jeho nejbližší okolí svíčkami a dalšími předměty. Gottová se proto domluvila se zaměstnanci hřbitova na úklidu hrobu. Padala u toho velice ostrá slova, mluvilo se dokonce o vandalismu. 

Tento týden se objevila informace o dalších úpravách pietního místa. Došlo k odstrojení malé jedličky, která posloužila jako vánoční stromeček. Na jeho větvích visely ozdoby, jedna od milovaných dcer nesla nápis „Nejlepší tatínek“.

Jak vypadá hrob Slavíka nyní? Vzhledem k tomu, že zájem fanoušků po počátečním náporu pomalu upadá, zůstalo podle informací serveru extra.cz především několik desítek andělíčků, kteří legendárního zpěváka ochraňují.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott