Tomáš Řepka narovinu: SNY i KRIZE za mřížemi!

Tomáš Řepka 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. ledna 2020 11:33

Tomáš Řepka je už skoro týden znovu na svobodě, chvíli se ale ještě bude vracet k tomu, co prožil v uplynulých měsících za mřížemi. Bývalý fotbalista to ve vězení rozhodně neměl jednoduché. Co všechno přiznal?

Přesně před týdnem se pomalu schylovalo k propuštění Tomáše Řepky z borské věznice, na svobodu se bývalý fotbalista dostal v pondělí. Od té chvíle už stihl poskytnout první rozhovor Top Star magazínu, v němž pobyt za mřížemi okomentoval. Nedělalo mu přitom žádný problém přiznat, že to tam neměl vždy jednoduché.

Vyhlášený bojovník mimo jiné přiznal, že měl mnohokrát slzy na krajíčku, ačkoliv fotbaloví fanoušci, kteří ho dobře znají, si to umí jen těžko představit. „Měl jsem takové chvilky. Máte určité krize, ale ne, neplakal,“ svěřil se v televizním pořadu.

Kromě toho se mu samozřejmě stýskalo po přítelkyni Kateřině Kristelové, která na něj v pondělí čekala před branami vězení. „Sny jsem měl, ale nerad bych je rozebíral. Když jste odloučený od přítelkyně,“ naznačil někdejší reprezentant.

Jak už vás stars24.cz informoval, Řepka si z vězení odnesl nové tetování, o jehož významu se spekulovalo. On sám to tedy uvedl na pravou míru. „Chtěl jsem nějakou památku. Symbolizuje to takovou sílu, vnitřní sílu. Je to čínský drak. Jeho hlava,“ vysvětlil. 

Témata: Tomáš Řepka