Eva Pilarová řeší závažné potíže: MUSELA DO NEMOCNICE!

Eva Pilarová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. ledna 2020 9:33

Evě Pilarové se po loňském operačním zákroku stále nedaří dát zcela dohromady. Osmdesátiletá zpěvačka musela tento týden dokonce do nemocnice. Proč skončila v péči lékařů?

Jak už vás stars24.cz informoval, osmdesátiletá Eva Pilarová z důvodu přetrvávajících zdravotních potížích po loňské operaci ledvin odřekla pracovní závazek na únorovém Česko-Slovenském plese v pražském Obecním domě.

Mezitím se ukázalo, že nejde pouze o přetrvávající problémy, legendární zpěvačka se mělo v posledních dnech přitížit, a tak skončila v péči lékařů, což sama potvrdila. „Musela jsem na kapačky,“ přiznala serveru blesk.cz.

O zdravotních potížích manželky poskytl informace i její muž Jan Kolomazník. „Řešíme zdravotní problém, v úterý jsme byli v nemocnici, snad všechno zvládneme,“ prozradil extra.cz. Trojnásobná Slavice byla údajně po lécích na ledviny dehydratovaná. 

Nynější zdravotní potíže mají podle dřívějších slov zpěvačky původ v ozařování během 80. a 90. let. Léčila tak tehdy rakovinu, kterou jí lékaři diagnostikovali. „Tím se tam něco zvrtlo a postupem času se to zhoršilo,“ konstatuje.

Témata: Eva Pilarová