Anička Slováčková: Komplikace jsou pryč?

Anna Slováčková 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. ledna 2020 8:59 | Aktualizováno: 13. ledna 2020 18:05

Anička Slováčková měla v tomto týdnu další zdravotní komplikace, herečku a zpěvačku bojující s rakovinou skolilo nachlazení. Do víkendu ale potíže podle všeho odezněly. Odkud se dcera slavných rodičů ozvala?

Anička Slováčková nastoupila počátkem ledna další fázi léčby rakoviny, během které každý týden absolvuje jednu chemoterapii. Do toho jí postihly jiné zdravotní potíže, přesto si nedala říct a nadále pracuje, pokud je to jen trochu možné.

Jak vás stars24.cz informoval, talentovaná herečka a zpěvačka se připravovala na společný koncert s bratrem Felixem Slováčkem mladším, pro kterého měla už předem pouze slova chvály. Po vystoupení je opět zopakovala.

„Ve středu jsem měla tu možnost si zazpívat s komorní filharmonií Pardubice. A ke všemu ještě pod taktovkou mého úžasného bráchy Felixe. Byl to krásný večer, na který budu často vzpomínat,“ svěřila se dcera slavných rodičů na instagramu.

Z východních Čech si navíc přivezla dárek - něco sladkého na zub. „Teď se doma přejídám pardubickým perníkem... Ach, miluju perníčky,“ dodala.

Témata: Anna Slováčková