Dominika Gottová očima odbornice: Šlape si na štěstí?

Karel Gott s dcerami 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. ledna 2020 20:37

Dominika Gottová a její kontroverzně vnímaný manžel Timo Tolkki k sobě v posledních dnech opět hledají cestu. Dělá nejstarší dcera Karla Gotta dobře? Někteří lidé mají na celou záležitost svůj názor.

Dominika Gottová se na konci minulého roku rozhodla zásadně změnit svůj život. Její tatínek Karel Gott (†80) se bohužel nedožil chvíle, kdy se rozhodla skoncovat s manželem Timem a odstěhovat se z Finska zpátky do Česka, kde je od něj stovky kilometrů daleko. Jenže v posledních dnech k sobě opět začínají mít blíž.

Nejstarší dcera legendárního zpěváka se nechala slyšet, že pokud se bude chovat slušně a hezky, tak nemá problém s návštěvou hudebníka v Praze. Ovšem s tím, že ona zůstává nastálo v Česku a manželství s ním ukončí. O čem tato slova vypovídají?

Podle kartářky a vědmy oslovené serverem ahaonline.cz je to jasné. „Dominika se od Tima bohužel nedokáže úplně odstřihnout, touží alespoň po spojení ve formě přátelství, jenže to není možné,“ řekla webu Jana Nadzieja.

Gottovou se od pokračujícího kontaktu s Tolkkim snaží spíše odradit. „Timo ji totiž bude stahovat dolů. Neměla by litovat sebe ani jeho, vede to jen na scestí,“ prohlásila narovinu.

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki