Miroslav Etzler přiznal: Syn bojoval o život!

Miroslav Etzler 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. ledna 2020 18:30

Miroslav Etzler dříve rodičovské povinnosti trochu zanedbával, vše si vynahrazuje s nejmladším synem Samuelem, který letos oslaví už druhé narozeniny. Oblíbený herec nyní přiznal, že to chlapec neměl vůbec jednoduché.

Už před rokem a půl, konkrétně v červnu 2018, se stal Miroslav Etzler počtvrté otcem. Přestože to plánoval, u samotného porodu nakonec nebyl. Uvádělo se, že lékaři mu to nedovolili, museli totiž pomoct miminku na svět císařským řezem. Až teď ale vychází najevo, jak dramatické byly okolnosti narození syna Samuela doopravdy. 

Oblíbený herec zavítal za kolegyní Terezou Kostkovou do rozhlasového pořadu Blízká setkání, kde pronesl slova, která zaskočila všechny posluchače. Explicitně totiž popsal, jak komplikovaný porod byl. 

„Při porodu málem umřel. Nebýt týmu fenomenálních porodníků, kdovíjak by to dopadlo. On si ten život vybojoval, tak si ho teď musí užívat,“ svěřil se hrdý otec podle serveru dvojka.rozhlas.cz. 

I proto si tentokrát otcovství nesmírně váží. „Hrozně lituju, že jsem nebyl dobrý táta u prvních dětí. Kvůli divadlu jsem jim nedal, co jsem měl. Říkám to naprosto otevřeně. Nebyl jsem dobrým tátou! Strašně rád bych to vrátil a změnil, ale už to bohužel nejde. I proto teď cítím, že Samuel je pro mě vším,“ nešetřil Etzler sebekritikou. 

Témata: Miroslav Etzler