Vlaďka Erbová ostře reaguje: Řepka dostal za vyučenou!

Vlaďka Erbová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. ledna 2020 17:08

Vlaďka Erbová se musí vypořádat s faktem, že její bývalý manžel Tomáš Řepka byl počátkem tohoto týdne propuštěn na svobodu. Fotbalista dal hned jasně najevo, co po modelce žádá. Jaká je její reakce?

Klidné byly pro Vlaďku Erbovou měsíce, které její bývalý manžel Tomáš Řepka strávil ve vězení, mimo jiné za internetové útoky na ni. Po jeho propuštění na svobodu se totiž někdejší úspěšný fotbalista hned ozval kvůli péči o syna Markuse.

Nejslavnější český vězeň posledních měsíců se nechal slyšet, že nemá do dnešního dne upravený styk, a tak si chlapce může kdykoliv a s kýmkoliv vyzvednout, aniž by si modelka mohla klást jakékoliv podmínky. Navíc tvrdil, že na rozdíl od Erbové mu může nabídnout stabilní zázemí. Krátkovlasou krásku to samozřejmě nenechalo v klidu.

Sama Erbová se k expartnerovu rozhovoru pro Top Star vyjádřit odmítla, protože ho neviděla. Poměrně jasné vyjádření, které bezpochyby koresponduje s názorem podelky, podala její právní zástupkyně.

„Nezletilý byl svěřen do výlučné péče mé klientky. Otec upravený styk s dítětem soudem nemá. S matkou není schopen se dohodnout. Tím, že bude pokračovat v dehonestaci její osoby prostřednictvím médií, ubližuje akorát dítěti a dále sám sobě v dalším případném řízení o úpravě styku,“ řekla serveru expres.cz Karolina Zelenková. 

Témata: Vlaďka Erbová Tomáš Řepka