Charlotte Gottová a píseň s TÁTOU: Krajčo překvapil slovy o hitu!

Karel Gott a jeho dcera Charlotte 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. ledna 2020 16:31 | Aktualizováno: 13. ledna 2020 16:19

Hitovka Srdce nehasnou pochází z pera zpěváka jedné z nejpopulárnějších českých kapel Richardu Krajčovi, jemuž za úspěch vděčí i Charlotte Gottová. Frontman Kryštofů ale nyní překvapil slovy o povedené písni.

Richard Krajčo pomohl vydláždit pro Charlotte Gottovou cestu k úspěchu, když pro ni a jejího tatínka Karla Gotta (†80) napsal dnes už legendární hit Srdce nehasnou. S nabídkou ho oslovil sám Mistr s manželkou Ivanou a zadání znělo jasně - píseň je třeba napsat co nejrychleji.

Možná i proto frontman kapely Kryštof s odstupem několika měsíců přiznává, že s jistým úspěchem rozhodně nepočítal. „Řečeno Mistrovou terminologií: Nečekal jsem to. O čem bude, nechali zcela na mně. Možná však samotné sdělení skladby je to, co posluchače tak zasáhlo,“ řekl serveru extra.cz.

Dnes už je patrné, že Krajčo nezklamal. Na platformě YouTube už videoklip, který se smutně zapsal do dějin jako Gottův poslední, atakuje hranici 34 milionů zhlédnutí. Charlotte však může pomoct k tomu, aby se vydala v tatínkových šlépějích. 

„Škoda, že ta čísla nevidí Karel, měl by obrovskou radost. Že má song tolik zhlédnutí, je samozřejmě úspěch a těší mě, že se lidem líbí. Kdyby ji ale nenazpíval Karel Gott, možná se nedočká takového ohlasu,“ dodal sympatický hitmaker. 

Témata: Charlotte Gottová Richard Krajčo Karel Gott