Monika Babišová: Hříšný tanec s prezidentem Zemanem!

Miloš Zeman si zatančil s premiérovou manželkou Monikou 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. ledna 2020 15:05

Už tradičně se včera na Hradě konal ples prezidenta republiky Miloše Zemana. Manželka premiéra Monika Babišová měla hlavě státu co vracet, loni s ním totiž odmítla tančit. Jak to dopadlo tentokrát?

S výjimkou roku 2018 pořádá Miloš Zeman už šestým rokem vždy v lednu na Pražském hradě, na kterém nemůže chybět ani premiér Andrej Babiš se svou rozvernou manželkou Monikou. Na jejím uzamčeném instagramovém profilu se objevily fotografie ze včerejšího večera.

Spoustu snímků sdílel na svém twitteru také hradní mluvčí Jiří Ovčáček. Objektivy fotoaparátů zachytily moment, kdy si oba ústavní činitelé vyměnili partnerky - premiér Babiš tančil s prezidentovou manželkou Ivanou, hlava státu s premiérovou Monikou.

Prezident si při té příležitosti neodpustil zajímavou poznámku. „Patrně to bude pomalý valčíček, protože já nic jiného neumím. Milá paní Moniko, po tanci se mnou budete každého svého budoucího partnera v této činnosti považovat za vynikajícího tanečníka,“ řekl Babišové.

Sluší se připomenout, že premiérova choť minule Zemana odmítla. Když ji prezident požádal o tanec, vymluvila se na splývavé šaty, které jí neumožňovaly tančit. Podle slov hlavy státu ale vlastně o moc nepřišli. 

Témata: Monika Babišová Miloš Zeman Andrej Babiš Pražský Hrad