Nela Slováková ukázala křivky Tater i svoje: Krása bere dech!

Nela Slováková 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. ledna 2020 14:26

Nela Slováková na sociálních sítích ráda provokuje své fanoušky opačného pohlaví vyzývavými fotografiemi. Modelka tentokrát vyrazila do Tater, kde navzdory zimě odhodila úplně vše.

Modelku Nelu Slovákovou proslavilo vítězství v reality show Hotel Paradise. Už tehdy měli lidé možnost obdivovat její krásu a ochuzeni nebyli ani v těchto dnech. Rodačka z Brna vyrazila do Tater, kde fanouškům ukázala křivky slovenských velehor i svoje vlastní. Navíc úplně odhodila svršky. 

„Komu je lépe a kde jsou lepší výhledy než v Tatrách za okny?“ ptala se příznivců na instagramu zcela nahá. „No nikde,“ odpověděla si sama. Pravdou ale je, že za chvíli vzala nohy na ramena, nasedla do letadla a odletěla neznámo kam. 

Sedadlo měla v tzv. business class a nemohla si to vynachválit. „Musím říct, že je to pro mě pokaždé velký zážitek. Těším se, jak malý děcko právě proto, že touto třídou nelétám pokaždé,“ svěřila se kráska, která si tam podle svých slov užívá všech vymožeností.

„Co mě ale neposledně těší, že za tímto nestojí žádný chlap, který mi moje rozmary, výmysly a někdy i zbytečnosti platí. A už vůbec, že za tím nestojí žádný starý, pupkatý a bohatý chlupáč a že toto všechno si díky své píli a práci můžu dopřát sama, můžu být na sebe hrdá, můžu se na sebe ráno podívat do zrcadla, aniž by se mi chtělo zvracet,“ dodala.

Témata: Nela Slováková