Lucie Vondráčková se rozklepala: Lichotivá slova od fešáka!

Lucie Vondráčková a Julián Záhorovský 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. ledna 2020 13:50

Lucie Vondráčková zůstává po rozchodu s otcem svých dětí Tomášem Plekancem nezadaná, poslední dobou se kolem ní ale neustále motá jeden muž. Tento fešák jí zalichotil, zatímco se zpěvačka a herečka rozklepala.

V poslední době se konečně objevil muž, po jehož boku se Lucie Vondráčková dokáže usmívat od ucha k uchu. Však pro ni Julián Záhorovský uvedl pořádný kus práce, když pro ně napsal úspěšný duet Umřu s tebou. Od té doby mají problém se od sebe odtrhnout.

V těchto dnech spolu absolvovali další pracovní závazek. Tentokrát šlo o focení pro jeden tuzemský časopis, které proběhlo na ruzyňském Letišti Václava Havla. A dvojnásobná maminka připustila, že byla dost nervózní.

„Nakonec se z toho stal opravdu velký zážitek. Mluvčí letiště Roman Pacvoň mi zařídil, že jsem mohla udělat i hlášení do mikrofonu. Když jsem slyšela svůj hlas, jak se rozléhal po celém letišti, málem jsem upadla trémou,“ svěřila se Vondráčková dle webu super.cz.

Rozklepala se možná i díky slovům Záhorovského, který jí pěkně polichotil. „Fotit s Luckou Vondráčkovou byla legrace. Máme spolu i duet, takže se nějaký ten pátek známe. Jako krásce na informacích jí to slušelo a moc rád jsem si od ní nechal poradit,“ prohlásil s úsměvem.

Témata: Lucie Vondráčková Julián Záhorovský