Alice Bendová ukázala VŠE: Tuhle krásu obdivují na Kanárech!

Alice Bendová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. ledna 2020 15:39

Také Alice Bendová tráví začátek roku 2020 v zahraničí a válí se na plážích svých oblíbených Kanárských ostrovů. Tamní pánové mohou obdivovat její krásu do posledního detailu. Herečka totiž odhodila úplně vše.

Alice Bendová tráví první dny nového roku na Kanárských ostrovech, kde si pořídila vlastní bydlení. Ačkoliv ani v Česku nepanuje zrovna krutá zima, v Atlantiku u břehů Afriky je o poznání tepleji. Dvojnásobná maminka tam na pláži ukázala tělo, za které se v 46 letech rozhodně nemusí stydět.

Ona sama to tak pozitivně nevidí. „Tak přátelé, tady zatahuju, ani nedýchám, zezadu se nefotím, nemusím vidět všechno. A natáčela jsem se dost dlouho tak, aby tak kůže vypadala koukatelně. Chci mít totiž normálně vypadající instagram,“ vzkázala na sociální síti.

„No přibrala jsem, co si budeme povídat. Nehroutím se z toho, ale ani mě to úplně netěší. Do vody už neběhám, chodím pomalu. Jo a taky jsem slyšela, že opálený tělo vypadá líp. No nejsem si úplně jistá. Těším se ale na punčocháče, černé volné šaty a péřový kabát. Zdar krásné postavě po Vánocích,“ doplnila vzápětí.

Dnes se populární herečka s Kanáry loučila ve velkém stylu. Na instagramu zveřejnila fotku z nudapláže, kde je nejen „nahoře bez“. „Tak ještě jedna fotka a šup do zimy. Přeji Vám krásný pohodový den,“ připojila v komentáři.

Témata: Alice Bendová