Vlaďka Erbová nemá klid: Vezmou jí dítě?

Vlaďka Erbová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. ledna 2020 14:37

Na tohle nejspíš nebyla Vlaďka Erbová připravená. Tento týden propustili z vězení jejího bývalého manžela a otce jednoho z jejích dětí, o které teď vypukla válka. Jak to s modelčiným synem Markusem dopadne?

Vlaďka Erbová měla několik měsíců klid, protože její bývalý manžel Tomáš Řepka seděl ve vězení, mimo jiné i za internetové útoky na ní. S jeho pondělním propuštěním na svobodu teď dvojnásobné mamince opět přibývají starosti. Dokonce je tu reálná možnost, že přijde o syna, kterého s fotbalistou má.

Řepka má podle svých slov obavy, že o chlapce není dobře postaráno. „Není to dobrý a já mám obavy, aby to na tom Markusovi nezanechalo nějaké následky,“ svěřil se Top Star magazínu a připojil varování pro exmanželku.

„Já nemám do dnešního dne upravený styk, takže si kluka můžu vyzvednout kdykoliv a s kýmkoliv! Její podmínky, kdy bych měl přijet a s kým bych měl přijet, prostě pro mě nejsou akceptovatelné a takhle to nebude. Kluka můžu vidět kdykoliv!“ vzkázal někdejší reprezentant s tím, že bude bojovat.

Synovi má podle svých slov co nabídnout. „Na rozdíl od bejvalý ženy mám už tři roky stálého partnera a nelíbí se mi prostředí, ve kterém vyrůstá můj syn. Každý rok jiný táta, nevím, kde se pohybuje, s kým… Strašně bych jí přál, aby měla život jako my, našla si konečně rozumného přítele,“ dodal Řepka.

Témata: Vlaďka Erbová Tomáš Řepka