Agáta Prachařová ukázala nového fešáka: Tohle je náhrada za Kubu!

Agátin nový přítel Zdeněk 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. ledna 2020 13:02

Agáta Prachařová odcestovala na dovolenou do Asie a není tam sama. Do Thajska jela společně se svým novým přítelem, kterého se rafinovaným způsobem rozhodla poprvé ukázat fanouškům. Co na něj říkali?

Jak už vás stars24.cz informoval, Agáta Prachařová sbalila kufry i nového přítele a se slovy, že „děti mají i tatínky“, tedy Mirka Dopitu a Jakuba Prachaře, vyrazila na exotickou dovolenou do Thajska. A co by to bylo za dovolenou, kdyby z ní nebyly fotky. Modelka a moderátorka je už tradičně zveřejňuje na svém instagramu.

Jedním snímkem své fanoušky obzvlášť potěšila. Sama sebe vyfotila v zrcadle tak, že se do záběru dostal i fešák Zdeněk, který po jejím boku nahradil herce a moderátora. „Je čas na copánky,“ napsala k tomu dvojnásobná maminka. Všem ale bylo jasné, že o účes tady opravdu nejde.

Prachařová je v novém vztahu šťastná a spokojená a také fanoušci jí lásku přejí. „Moc pěkný pán. To je fešák. Konečně borec,“ jsou jen některé z komentářů na adresu nového partnera, který se podle dostupných informací živí jako podnikatel.

Agáta si zároveň tak trochu postěžovala na Jakuba Prachaře, s nímž žili v předcházejících letech, když jinou fotografii doprovodila těmito slovy: „Nechápu, že jsem tady tak dlouho nebyla.“ Letos mají oba v plánu formálně dotáhnout rozvod.

Témata: Agáta Hanychová