Víťa Starý z Mandrage v tom není sám: Podpora ze všech stran!

Skupina Mandrage ukončovala své 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. ledna 2020 12:24

Zpěvák Vít Starý je důvodem, proč oblíbená skupina Mandrage po koncertní šňůře přeruší činnost. V souvislosti s jeho „těžkým obdobím“ se spekuluje o drogách. Naštěstí se může opřít o podporu prakticky ze všech stran.

Hudebníci často připravují posluchačům pod stromeček nová alba, populární česká kapela Mandrage ale o Vánocích fanoušky moc nepotěšila. Na sociální síti totiž oznámila, že po blížícím se turné přinejmenším na čas ukončí činnost. Co vedlo k tomuto rozhodnutí?

Členové kapely uvedli, že jsou za tím osobní problémy zpěváka Víta Starého, který si „prochází těžším obdobím“. Vzhledem k jeho nynější vizáži se objevují v řadě médií informace, že za jeho potížemi jsou drogy. V hudební branži by rozhodně nebyl první, kde se do problémů s návykovými látkami dostal.

Víťovi se dostává podpory ze všech stran. Kolegové z kapely mu slíbili, že ho neopustí a budou se snažit pomoci. Ozývají se ale i pochybné existence, pomocnou ruku nabízí také Martin Kocián z chlapecké kapely Lunetic, o kterém je přitom známo, že v drogách jel.

Palce však zpěvákovi drží i bývalá přítelkyně, někdejší účastnice České Miss Andrea Stieblingová. „Je to už hodně let, co s Víťou netvoříme pár, nemám o něm žádné informace a nejsme spolu v kontaktu. Jestli se má z něčeho léčit, to nevím. Pokud to tak ovšem je, přeji mu jen to nejlepší a hodně sil,“ vzkázala přes expres.cz.

Témata: skupina Mandrage