Tomáš Řepka překvapil slovy o base: Tohle potřeboval!

Drsňák Tomáš Řepka 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. ledna 2020 8:50

Není pochyb o tom, že pobyt ve vězení Tomáše Řepku nějak změnil. V prvním rozhovoru bývalý fotbalový reprezentant překvapil slovy o několika měsících za mřížemi. Jak hodnotí tuto zkušenost?

Tento týden se Tomáš Řepka dočkal propuštění z vězení, kde si měl původně odsedět dva a půl roku za zpronevěru, internetové útoky na bývalou manželku Vlaďku Erbovou a maření úředního rozhodnutí. Především odpracované hodiny veřejně prospěšných prací mu umožnily tak brzký návrat na svobodu.

Někdejší úspěšný fotbalista nyní poskytl první a velice obsáhlý rozhovor po návratu z basy. Zazněla v něm poměrně překvapivá slova týkající se pobytu za mřížemi. Nejslavnější český vězeň posledních měsíců jej označil za cennou zkušenost.

„Já jsem tu basu asi potřeboval, prostě si tím projít,“ přiznal Top Star magazínu. „Strašně mě to změnilo. Jsem silný a pevný v kramflecích. Někomu to může přijít jako fráze, ale já to tak opravdu cítím. Myslím, že to lidi brzy poznají na mém chování a na mých činech,“ doplnil vzápětí.

Do vězení si podle svých slov přišel důstojně odsedět trest. „Nepřišel jsem tam dělat žádný problémy, chtěl jsem to opravdu mít všechno v klidu. Proto jsem plnil všechny věci tak, jak jsem měl. Měl jsem největší hodnocení, který ve vězení můžete dosáhnout. To vše se záměrem toho předběžného propuštění, což se nakonec povedlo,“ oddechl si Řepka.

Témata: Tomáš Řepka