Dominika Gottová v šoku? Timo jí opět nemile překvapil!

Karel Gott s dcerami a manželem Dominiky Timem 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. ledna 2020 8:24 | Aktualizováno: 11. ledna 2020 11:54

Dominika Gottová si návrat do Česka nemůže vynachválit. V Praze si našla stabilní práci a brzy si snad najde o vlastní bydlení. Přijet za ní měl i podivínský manžel Timo, jenže najednou je všechno jinak.

Dominika Gottová se po návratu do Česka možná až nečekaně rychle rozkoukala. Kdo byl dříve zvyklý číst o tom, jak čerpá finanční pomoc od dnes již zesnulého otce Karla Gotta (†80), byl nejspíš překvapen informací, že si poměrně rychle našla práci.

Nejstarší dcera legendárního zpěváka začala pracovat jako servírka v jednom pražském podniku. Podle dostupných informací zatím neobsluhuje zákazníky, jinak ale dělá všechno ostatní, např. úklid nebo doplňování zásob.

Na novou práci si doposud nestěžuje, působí v ní naopak spokojeně. „Dominika je psychicky vyrovnaná a snaží se na sobě pracovat. Do práce chodí osmnáct dní v měsíci. Pracuje na takzvané krátké a dlouhé týdny,“ prozradil serveru expres.cz zdroj z jejího okolí.

Gottová musí z platu uživit jen jeden hladový krk a zatím se to podle všeho nezmění. Podle informací webu blesk.cz se její manžel Timo Tolkki, který měl v úmyslu do Prahy přijet, rozhodl přestěhovat do Mexika a návštěvu Česka prozatím odložil.

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki