Bouček o oslavě posledních narozenin Gotta: PORUŠIL PRAVIDLO?

Karel Gott a Libor Bouček

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. ledna 2020 16:16

Libor Bouček si s Karlem Gottem rozuměl, v posledních letech k sobě měli velice blízko. Moderátor logicky nechyběl na loňské velké oslavě Mistrových narozenin. Podařilo se mu dodržet její jediné pravidlo?

Libor Bouček poskytl youtube kanálu Evropy 2, na které sám vysílá, rozhovor o svém působení na sociálních sítích. Osobně mu prý záleží na tom, aby mu to nekazily zážitky. „Já se snažím tu věc prožít a nevnímat to skrz čočku chytrého telefonu, protože pak vám toho hrozně moc unikne,“ prozradil ve videu.

Jako příklad uvedl oslavu posledních narozenin Mistra. Legendární zpěvák s manželkou Ivanou měli na všechny hosty, kteří přišli oslavenci pogratulovat k významnému životnímu jubileu jednu konkrétní prosbu.

„Pamatuji si krásnou věc, když jsme dělali osmdesátiny Karla Gotta na Jezerce v divadle, kam dorazila naprosto neuvěřitelná skupina lidí, kteří ho obklopovali během jeho kariéry, a když člověk stál na scéně a podíval se dolů do toho hlediště, tak to vypadalo, jako kdyby se opakovaly Silvestry Vladimíra Menšíka,“ popsal oblíbený moderátor.

„Jediné pravidlo bylo, že lidi to nesměli zachytit na ten mobil, takže ho nikdy nevytáhl ty čtyři hodiny. Myslím si, že pro všechny to byl jeden z nejsilnějších okamžiků,“ konstatuje Bouček, podle kterého je dobře, že se o oslavě může tak maximálně vyprávět.

Témata: Libor Bouček Karel Gott