Jan Kraus mění profesi? Oblek vyměnil za slušivou uniformu!

Jan Kraus 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. ledna 2020 15:35

Jana Krause máme zafixovaného jako herce a moderátora, v minulosti byl také úspěšným podnikatelem. Teď se ale objevila fotografie, na níž je oblečen do stejnokroje, který patří k úplně jiné profesi.

Po revoluci několik let úspěšně podnikal, nakonec se ale Jan Kraus vrátil k řemeslu, se kterým začal – vrátil se do světa šoubyznysu. Zatímco herectví už se tolik nevěnuje, jeho talk show je i po letech stále populární. Kdo ale brouzdal po sociální síti, mohl si všimnout fotografie, která naznačovala, že své teplé křeslo moderátora opouští.

Kraus na snímku vyměnil drahý oblek od krejčího za slušivý stejnokroj, který vídáme nosit strážce zákona. V policejní uniformě totiž dělal reklamu jednomu z autorizovaných dealerů zahraniční značky automobilů v Česku.

Facebookovým uživatelům, kteří na fotku narazili, ale připomínal někoho jiného než policistu. Je otázkou, jestli by se moderátorovi následující přirovnání líbilo. „Z dálky vypadá jak Andrej (Babiš),“ napsal pan Vlastimil. Ostatní diskutující ho ale vyzvali, aby s premiérem „nestrašil“.

Televizní diváci si ale nemusí bát, že by o Krause přišli. Včera se jeho show vysílala poprvé v novém roce, hosty moderátory byli herec a zpěvák Vojtěch Dyk nebo módní návrhářka Liběna Rochová.

Témata: Jan Kraus