Jiřina Bohdalová: TAJEMSTVÍ, které si nedá za rámeček!

Jiřina Bohdalová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. ledna 2020 14:52

Lidé dobře vědí, proč si některé věci střeží jen pro sebe. Jiřina Bohdalová asi nebude moc nadšená, až zjistí, že bylo prozrazeno jedno její tajemství. Navíc nejde o něco, na co by měla být zrovna hrdá.

Novináři by dali hodně za nějaké tajemství Jiřiny Bohdalové, jedno, které si legendární herečka rozhodně nedá za rámeček, se jich přímo týká. Podle serveru ahaonline.cz je prý pravděpodobné, že za řadou psaných rozhovorů, které dala, nestojí ona sama.

Zmíněný web se odkazuje na časopis Sedmička, který uvádí, že některá interview za ní dělá letitá kamarádka, spisovatelka Slávka Kopecká. Týdeník dokonce prozradil, jaký je v takovém případě jejich modus operandi.

Bohdalová si podle všeho nechá od novinářů poslat otázky na svou emailovou schránku, odpoví na ně ale Kopecká. Ta tvrdí, že se s populární herečkou zná tak dlouho, že zatím pravdě o rozhovorech nikdo nepřišel na kloub.

„Ono se tomu říká alter ego, to mám já s ní. Já vím, co chce, co řekne, a ona ví, co ode mě může čekat. Je to zvláštní vztah. Jiřina řekne, ať jí dají otázky, já jí to na tácku přinesu hotové. Ona si to pak vyškrtá. A když má dobrou náladu, přijede mě navštívit a přinese mi flašku,“ řekla Kopecká Sedmičce.

Témata: Jiřina Bohdalová