Agáta Prachařová na útěku od manžela: Lidem připomněla jeho roli!

Agáta Prachařová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. ledna 2020 13:31

Agáta Prachařová sbalila kufry a vyrazila do zahraničí, daleko od problémů, které se týkají např. rozvodu s manželem Jakubem Prachařem. Lidem se při té příležitosti rozhodla připomenout, jakou roli herec a moderátor má.

Svátky strávila Agáta Prachařová s rodinou v Česku, v lednu už ale zavelela k odjezdu pryč, kde jí neustále připomínají nevydařené manželství s Jakubem Prachařem. Jak u ní bývá při cestách do zahraničí zvykem, ozvala se z letiště. A světe, div se, cílovou destinací tentokrát není Izrael, kde žije její maminka.

Podle hashtagů odcestovala dvojnásobná maminka do Thajska a s největší pravděpodobností s sebou kromě oblečení a dalších nezbytností přibalila i nového přítele Zdeňka. Před odletem ještě nezapomněla lidem připomenout roli svého manžela.

„Tak čus… pro info a zbytečný otázky… děti mají i tatínky,“ reagovala s předstihem na všechny možné vyčítavé komentáře. Prachař je ale otcem jen jednoho z dětí, tatínkem staršího Kryšpína je Mirek Dopita.

Prachařová se chtěla s dětmi a oběma tatínky vidět o Vánocích, plánovala kvůli tomu dokonce speciální setkání, na kterém se Prachař a Dopita měli poznat. Po vzájemné domluvě z něj ale nakonec sešlo.

Témata: Agáta Hanychová