Nezadaný Jágr nad sebou zlomil hůl? V mých letech je to těžké!

Jaromír Jágr 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. ledna 2020 12:55

Jaromíru Jágrovi se v poslední době téměř nic nedaří. Už několik týdnů laboruje se zraněním, kvůli kterému nemůže do utkání, navíc je po rozchodu stále nezadaný. Co z toho se změní jako první?

Jaromír Jágr si koncem listopadu natrhl oba dva přitahovače a na několik týdnů zmizel z ledu. Když už si zahrál hokej, šlo jen o improvizované utkání s kráskou Elizabeth, která se kolem něj motá. Osobní život hokejisty se během neplánované pauzy rozebíral dost dopodrobna, jelikož Jágr je od rozchodu s Veronikou Kopřivovou oficiálně nezadaný.

On sám se ale soustředí na návrat na led, ačkoliv zatím nemůže nic slíbit. „Začal jsem trénovat s mužstvem, byl jsem na dvou trénincích. Ale pět týdnů mimo je hrozně dlouhá doba. V mých letech jít po pěti týdnech hrát nebo jenom začít trénovat je hrozně obtížný. Takže se necítím komfortně na ledě, to vůbec ne,“ přiznal serveru isport.blesk.cz.

„Byl jsem za profesorem Kolářem, který mi říkal, že už to je zahojený. Další věc ale je, že jsou tam jizvy a že mě to bude prostě bolet. A já si musím zvyknout na bolest, kterou jsem předtím nikdy necítil,“ vysvětlil olympijský vítěz novinářům.

Podle jeho slov je to něco jiného než předchozí zranění, které uměl léčit. „Znal jsem, jaký to má progres. Že nejdřív si dáš volno, pak pomalu začneš posilovat a víš, že ta bolest zmizí během tří týdnů. S natrženými přitahovači je to něco jiného a pro mě něco novýho. Jakmile si dám větší zátěž a jdu do maxima, cítím bolest. Je to nepříjemný,“ dodal Jágr.

Témata: Jaromír Jágr