Jiří Krampol o stavu Hanky: Lékaři dělají to nejlepší, ALE…

Hana Krampolová s mužem 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. ledna 2020 10:01

Jiří Krampol se těšil, že si s manželkou užije společné Vánoce, ale Hanku opět doběhly vážné zdravotní potíže. Oblíbený herec a moderátor teď promluvil o stavu své ženy. Jak to s ní vypadá?

Uplynulý rok byl pro Jiřího Krampola kvůli problémům manželky opravdu složitý. Hana Krampolová skončila po několika kolapsech na několik měsíců v péči lékařů. Když už to vypadalo, že bude mít všechno šťastný konec, musela před Vánoci opět do nemocnice. Praskl jí totiž vřed.

Vyhlídky na zlepšení jejího zdravotního stavu jsou zatím nevalné. „Moc se to nelepší, Hanička je stále v nemocnici a pořád vyžaduje cigarety,“ přiznal populární bavič serveru expres.cz. „Ale má i světlé chvilky,“ neztrácí Krampol naději.

Zároveň má ale jasno o tom, kdy bude manželka doopravdy způsobilá k návratu domů. „ Nechávám vše v rukou odborníků, vím, že dělají pro ženu jen to nejlepší. Rád ji budu mít doma, ale až bude zdravá,“ vzkázal.

Alespoň on sám si nemá na co stěžovat, snaží se udržovat v dobré fyzické i psychické kondici. „Naštěstí mi je ale lépe, pracuji naplno, snažím se být co nejméně doma, jsem s přáteli,“ dodal populární herec a moderátor.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová