Ivana Gottová rozhodla: NEZBYTNÉ ÚPRAVY hrobu Mistra!

Hrob Karla Gotta 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. ledna 2020 8:24 | Aktualizováno: 11. ledna 2020 9:20

Ani měsíc nepotřebovala Ivana Gottová k tomu, aby si vyhodnotila, které úpravy hrobu zesnulého manžela Karla Gotta jsou nezbytně nutné. Co nechala vdova na začátku letošního roku změnit?

Není to ještě ani měsíc, co Ivana Gottová fanouškům prozradila, kde přesně se na hřbitově na Malvazinkách nachází místo posledního odpočinku Karla Gotta (†80). Jelikož má nadále poslední slovo ohledně veškerého dění kolem hrobu, byla to ona, kdo zavelel k první zásadní úpravě místa.

Už během nedávného úklidu, na kterém se domluvila se správou hřbitova, zmizel adventní věnec, tím to ale neskončilo. Na Tři krále nechala vdova odstrojit malou jedličku u hřbitovního místa, která posloužila jako vánoční stromeček.

Jedle byla řádně vyzdobená, na jejích větvích viselo několik vánočních ozdob. Na jedné stálo jméno Karel, další zase nesla nápis „Nejlepší tatínek“ a pocházela od dcer Charlotte a Nelly. Stromek bude vedle Gottova hrobu růst dál a ke stejnému účelu bude s největší pravděpodobností využit i příště.

Podle informací serveru ahaonline.cz se ukáznili i fanoušci, kteří hrob navštěvují. V případě zaplnění náhrobní desky už pokládají květiny a svíčky mimo stylizované kameny. Zaměstnanci správy hřbitova přesto místo každý den kontrolují.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott