Agáta Prachařová upustila páru: Pěsti a kopance!

Agáta Prachařová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. ledna 2020 21:59

Bojové sporty jsou stále populárnější a platí to i mezi celebritami. Jedné takové disciplíně se věnuje Agáta Prachařová. Jaký k tomu má dvojnásobná maminka důvod? Odpověď se nabízí téměř hned.

Hodně vzteku se muselo nahromadit v hlavě Agáty Prachařové během posledních dvanácti měsíců, na kolena jí srazil především rozpad manželství s Jakubem Prachařem. Však také uplynulý rok odmítla zhodnotit, hlavní je prý, že jsou všichni zdraví.

Dvojnásobná maminka teď na instagramu ukázala, jak se udržuje v kondici. Otázkou ale je, zdali bojový sport nedělá spíš kvůli tomu, aby si mohla ulevit od zmíněného vzteku. Sama to ostatně na sociální síti připustila.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Od ty doby co jsem se vratila k thaiboxu jsem dost klidna #thaiboxing #love @hayashi.cz @liskova.e

Příspěvek sdílený Agata Hanychova (@agatahanychova), Led 4, 2020 v 5:35 PST

„Od tý doby, co jsem se vrátila k thaiboxu, jsem dost klidná,“ okomentovala krátké video, které zveřejnila na svém profilu. Řada fanynek měla pro její slova pochopení. „Abych byla klidná, musela bych tam být minimálně 20 hodin denně,“ napsala jedna z nich.

V poslední době má Agáta naštěstí čím dál víc důvodů k radosti. Kromě dětí jí úsměv na tváři umí vykouzlit i nový přítel Zdeněk, se kterým se podle dostupných informací chystá na první společnou dovolenou do exotiky.

Témata: Agáta Hanychová