Charlotte Gottová: Předpověď úspěšného producenta bere dech!

Karel Gott a jeho dcera Charlotte

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. ledna 2020 20:20 | Aktualizováno: 10. ledna 2020 12:02

Řada lidí předpovídá Charlotte Gottové hvězdnou pěveckou kariéru, vyplatí se však poslouchat především názor slovutných odborníků. Jak vidí budoucnost dcery legendárního zpěváka úspěšný producent?

Vydá se Charlotte Gottová ve šlépějích svého zesnulého otce? Po společném duetu Srdce nehasnou má dobře našlápnuto, optimismus ale nesdílejí všichni. Svůj názor už vyjádřil např. hitmaker Michal David nebo hudební kritik Josef Vlček.

Charlotte předurčují k úspěchu v hudebním průmyslu geny i slavné příjmení, které však může být zároveň přítěží. Očekávání fanoušků jsou totiž logicky velká. Uspokojí je dcera Karla Gotta (†80)?

Producent, který stál třeba za úspěchem kapely Lunetic říká, že cesta k úspěchu je jasná. „Za dlouhodobým úspěchem zpěvaček, zpěváků a umělců jako takových je hlavně vkládání vnitřních emocí do skladeb, schopnost dokázat se oprostit od tlaku a stresu okolního světa a obklopit se pozitivně naladěnými lidmi,“ vysvětlil extra.cz Stano Šimor.

„Charlotte Ella Gottová má všechny tyto ‚ingredience‘, a věřím, že si je bude podvědomě po celý život chránit. Díky svým hlasovým dispozicím má potenciál zpívat několik hudebních pop žánrů. Věřím, že je všechny postupně vyzkouší a najde si ten, který jí bude nejblíž,“ dodal. 

Témata: Charlotte Gottová