Stanislava Lekešová (†63): Takhle strávila poslední hodiny!

Stanislava Lekešová

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. ledna 2020 13:55

V tichosti odešla o Vánocích na věčnost Stanislava Lekešová. Až do oznámení smutné zprávy naprostá většina lidí netušila, že má nějaké zdravotní problémy. Jak proběhly poslední hodiny života oblíbené moderátorky?

Roky byli televizní diváci i rozhlasoví posluchači zvyklí vidět nebo slyšet Stanislavu Lekešovou (†63), letos už se jí bohužel nedočkají. Oblíbená moderátorka a hlasatelka nás krátce po Štědrém dni navždy opustila.

Byla to smutná a překvapivá zpráva dokonce i pro řadu jejích kolegů, kteří vůbec netušili, že bojuje se zákeřnou nemocí. Jedna z kolegyň z pořadu Sama doma prozradila, že by Lekešová nesnesla, kdyby tyto nepříjemné informace prosákly ven, a tak si všechno nechávala pro sebe.

Tento týden se ale přece jen objevily některé nové informace. Podle informací serveru ahaonline.cz Lekešová navzdory zdravotním problémům netrávila poslední hodiny v nemocnici, ale doma v Braníku v rodinném kruhu s manželem, synem a dcerou.

Příznačně proběhne i pohřeb, rodina se totiž rozhodla, že smuteční obřad bude na výslovné přání zesnulé soukromý. Její kolegyně z televize proto plánují pod taktovkou Saskie Burešové alespoň hezkou vzpomínkovou sešlost.

Témata: Stanislava Lekešová