Ivana Gottová potěšila Slováky: Všechno jim vynahradí!

Karel Gott s manželkou Ivanou 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. ledna 2020 13:17

Fanoušci Karla Gotta mají v posledních dnech zase důvod k radosti a podíl na tom nese vdova Ivana Gottová. Unikly totiž informace o jejích plánech na letošní rok. Nejnovější zprávy potěšily i Slováky.

Jak vás stars24.cz informoval o uplynulém víkendu, Ivana Gottová má v plánu uspořádat velký vzpomínkový koncert na počest zesnulého manžela Karla Gotta (†80), dokonce už si měla zarezervovat termín v O2 aréně. Zpráva udělala radost fanouškům nejenom u nás, ale také na Slovensku.

O nejnovějším vývoji referuje např. tamní server cas.sk, který to označil za dobrou zprávu pro příznivce. Vdova se prý konečně odhodlala ke kroku, který všichni dlouho očekávali. Gottová tím napraví jednu křivdu z minulého roku.

Naši východní sousedé totiž chtěli poctu Gottovi vystrojit poctu už těsně před Vánoci. Koncert pod názvem Pocta Karlu Gottovi se měl uskutečnit 21. prosince v Bratislavě, než se jeho pořadatelé rozhodli vystoupení zrušit. Nejspíš se rozhodli naslouchat vdově, která se tehdy ostře ohradila.

Prostřednictvím Gottova webu kritizovala praktiky těch, kteří se snažili vydělat na smrti jejího manžela pořádáním vzpomínkových koncertních poct věnovaných jeho památce. „Vydělávat na jménu Karla Gotta v době hlubokého smutku je z našeho pohledu nepřípustné,“ vzkázala mluvčí i na Slovensko.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott