Lucie Šafářová: Vtipy na účet „starce“ Plekance!

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. ledna 2020 11:23

Lucii Šafářovou a Tomáše Plekance spojila láska ke sportu a pohybu obecně, není tedy divu, že po narození dcery chodí jako spokojená rodina na procházky. Někdejší úspěšná tenistka si při té příležitosti neodpustila vtipy na účet svého partnera.

Tomáš Plekanec je o více než čtyři roky starší než jeho partnerka Lucie Šafářová, přesto je to on, kdo ještě pokračuje v profesionální sportovní kariéře. Důvody konce bývalé tenistky ale byly jiné než věkové, sportovnímu páru se pár dní před Vánocemi narodila dcera Leontýnka.

Šafářová si dopřává pohyb alespoň během společných procházek. Během jedné, kterou absolvovali včera, si ze svého staršího partnera utahovala. „Mám mu to stopovat? I ke čtyřicítce mu to běhá!“ komentovala hokejistův běžecký výkon.

I tenistku možná brzy někdo potká na ulici, jak běhá. Již před porodem totiž prozradila, že se těší, až bude zase schopná rychlejšího pohybu. „Sport mi chybí, tak se těším, až budu bez břicha zase sportovat,“ řekla serveru extra.cz.

Zatím ale bere zavděk procházkami po městě a v přírodě. Během jedné z nich se tak přesvědčila o tom, že její pejsek nemá s malou dcerkou sebemenší problém. „Otestovali jsme kočár v terénu a Rockymu se také líbí! Měla jsem z toho obavy, ale je to parádní ochranář Leontýnky,“ oddechla si.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec