Bára Basiková prozradila tajemství: NOVÁ LÁSKA!

Bára Basiková

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. ledna 2020 9:24

Bára Basiková se teprve relativně nedávno rozvedla a na hledání nového partnera neměla dlouho ani pomyšlení. Teď ale populární zpěvačka přiznala, že má ve svém okolí někoho nového, kdo ji činí šťastnou.

Třikrát se Bára Basiková vdávala, ale ani s jedním z jejích vyvolených to nevyšlo. Po rozvodu s posledním, o patnáct let mladším manželem Petrem Polákem to vypadalo, že už jí budou dělat radost hlavně tři děti, které ze vztahů má. Nakonec se ale objevil někdo, kdo si její srdce získal.

Oblíbená zpěvačka už se tím netají. Poté, co přišla do ateliéru a lidé jí říkali, jak jí to sluší, rozhodla se dosavadní tajemství prozradit. „Do života mi vstoupil někdo, kdo mě činí velmi šťastnou,“ začala zeširoka.

„Nový partner mi do života vstoupil úplnou náhodou, nečekala jsem to. Nechci prozradit, kdo to je, ale je to hodně vážný a jsem zamilovaná. Jediné, co o něm řeknu, je, že není z Prahy,“ řekla serveru blesk.cz. Přiznala přitom, že k mužům už chovala jistou averzi.

„Po tom třetím rozvodu jsem měla pocit, že už nechci žádného chlapa ani vidět. Vlastně jsem na to neměla ani pomyšlení. Asi jsem musela dozrát a ujít nějaký kus cesty, abych mohla novou lásku přijmout,“ vysvětlila Basiková.

Témata: Bára Basiková