Dominika Gottová: Slovensko nechápe, co zase vyvádí!

Dominika Gottová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. ledna 2020 16:58 | Aktualizováno: 8. ledna 2020 14:31

Dominika Gottová zase jednou všechny překvapila, když vzala na milost manžela Tima Tolkkiho, který se k ní přitom nechoval moc ohleduplně. I na Slovensku se diví tomu, co zase zpěvákova dcera vyvádí.

Nerozhodnost Dominiky Gottové ve vztahu k psychicky nemocnému manželovi neudivuje pouze Čechy, ale i Slováky. V posledních to totiž vypadá, že nejstarší dcera Karla Gotta (†80) ještě nad Timem Tolkkim nezlomila hůl, naopak je možné, že ho vezme na milost.

Obnovila s ním totiž telefonický kontakt a nebrání se ani jeho návštěvě v Praze. „Pokud se bude chovat slušně a hezky, tak s tím nemám problém. Ale trvám si na všem, hlavně pak na tom, že zůstávám v Česku a že se do Finska za ním vracet nebudu. Manželství s ním chci kvůli dluhům, které nasekal, ukončit,“ řekla webu blesk.cz.

Podivuje se nad tím např. redakce serveru pluska.sk, která nechápe vstřícnost Dominiky poté, co prý metalový hudebník udělal všechno pro to, aby jí od sebe odehnal. I web topky.sk se diví, že zpěvákova dcera bere Tima na milost, má ale vysvětlení. Rozhodl prý fakt, že má Gottová dobré srdce.

Dcera legendárního zpěváka tím zkrátka všechny překvapila, zvlášť poté, co přiznala, že měla poslechnout otce, který ji před manželem varoval. Navíc si přál, aby si vrátila stará dobrá Dominika. Tak uvidíme, jak se nakonec celá situace s manželem vyvine.

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki