Lucie Vondráčková: Mimořádně plodná spolupráce!

Lucie Vondráčková a Julián Záhorovský 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. ledna 2020 15:40

Alespoň v profesním životě má Lucie Vondráčková na chlapy štěstí. Její spolupráce se zpěvákem Juliánem Záhorovským, který pro ně napsal duet, nadále úspěšně pokračuje. Co se jim podařilo tentokrát?

Julián Záhorovský a Lucie Vondráčková pojmenovali společný duet „Umřu s tebou“ a zatím se od sebe opravdu nemohou odtrhnout. Oblíbená herečka a zpěvačka se pochlubila společnou fotkou z další mediální akce, kterou společně navštívili.

Po návštěvě ostravského studia České televize a jeho pořadu Dobré ráno zavítali oba interpreti písně do hudební televize Óčko. Vypadá to zkrátka, že tahle spolupráce se Vondráčkové i Záhorovskému opravdu vyplácí. Pracovní vztah pomalu přerůstá v kamarádství, přestože se před nahráním skladby vůbec neznali.

Vondráčková to potvrdila už v prosinci. „Když s tím nápadem přišel, nic moc jsem o něm nevěděla. Bylo mi na něm sympatické, že v době, kdy nemusel, kdy byl megapopulární, si ještě dostudoval vysokou školu,“ řekla tehdy super.cz.

Záhorovský přitom zprvu netušil, zdali může spolupráce na duetu vůbec dopadnout. „Lucce jsem napsal přes facebook, aniž bych věděl, zda je v ČR nebo zda je ten profil vůbec její. Naštěstí to pravý profil byl,“ svěřil se už dříve.

Témata: Lucie Vondráčková Julián Záhorovský